Vacature Algemeen Medewerker Groencentrum

Tonsel boomkwekerijen in Dronten is een boomkwekerij die zich primair richt op de teelt van kwalitatief hoogwaardige laan – en parkbomen. Daarnaast richt Tonsel Boomkwekerijen zich op het inkopen en verhandelen van het totale Nederlandse boomkwekerij assortiment. De product afzet vindt zowel in Nederland als het buitenland plaats. Met de uitbreiding van het Groencentrum richt Tonsel Boomkwekerijen zich inmiddels ook op de particuliere markt.

Tonsel Boomkwekerij is op zoek naar een:

Algemeen medewerker Groencentrum

In deze functie adviseer je de klant bij zijn aankoop in ons groencentrum. Je zorgt voor een optimale presentatie van producten uit het assortiment door een goede, nette en verzorgde opstelling van de artikelen voorzien van de juiste informatie en prijzen. Tevens zorg je voor sfeer en beleving door middel van aantrekkelijke product presentaties.

Het betreft een parttime/ fulltime baan voor  40 of 32 uur. Fulltime van dinsdag tot en met zaterdag, of parttime van woensdag tot en met zaterdag.

Profiel

* Kennis van bomen en planten
* Klant en verkoopgericht persoon
* Bereid om op zaterdagen te werken.
* Enthousiaste, professionele, creatieve en flexibele instelling.
* Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren.
* Je kunt tevens ingezet worden op de boomkwekerij voor werkzaamheden

Tonsel Boomkwekerij biedt:

Een uitdagende en afwisselende functie in een veelzijdig bedrijf. Het salaris en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Boomkwekerij. Informele werksfeer in een ambitieus team.

Interesse? Neem dan voor 1 mei  2019  contact op door het sturen van een schriftelijke sollicitatie met CV naar mevr. C.J. van Barneveld. Mail naar info@tonsel.nl onder vermelding van “sollicitatie”.

Tonsel Boomkwekerijen, Vossemeerdijk 30, 8251 PN Dronten – tel 0321 313221.

 

Geplaatst in Laatste nieuws.